LAATSTE KAVEL TE KOOP!!

Voor alle details, klik hier.

De Boerderijen

Heech Staete is een uniek project waarin werken, wonen én de liefde voor watersportrecreatie perfect gecombineerd kunnen worden. Heech Staete biedt verschillende en verrassende ontwerpen. Of uw voorkeur nu uit gaat naar karakteristiek, modern of markant, er is altijd een woon-/werkboerderij die past binnen uw wensen én bij uw activiteiten. Vanuit uw multifunctionele boerderij heeft u een blijvend vrij en wijds uitzicht over het waterrijke gebied. Dit garandeert privacy en brengt een unieke flora en fauna tot aan de deur.

Het terrein biedt ruimte aan een breed scala van recreatie, watersport en dienstverlenende bedrijvigheid.

Het project

Midden in het hart van het watersportcentrum van Friesland – in Heeg, aan de vaart tussen IJlst en Woudsend (de Wyde Wimerts) – aan eigen vaarwater in open verbinding met het Heegermeer, is een bijzonder project in ontwikkeling. Op totaal 20 hectare worden ongeveer 30 luxe, duurzame en energieneutrale woon/werkboerderijen ontwikkeld op kavels van minimaal 1.500 m². Een aanzienlijk deel van de kavels ligt aan een eigen vaart. Tussen deze vaart en de Wyde Wimerts ligt een plas- en dras natuurgebied. Dit is in mandelig eigendom van de aanliggende kavels.
Alle boerderijen hebben ‘bedrijvigheid’ als hoofdfunctie. Het is mogelijk om bij de boerderij een woonbestemming aan te vragen

Het ontwikkelproces

In samenwerking met de Gemeente Súdwest Fryslân bereiden wij uw aanvraag voor en toetsen wij of deze voldoet aan de gestelde eisen.

Stuur een vraag

Heeft u een vraag over Heech Staete? Stel 'm hier en we komen gauw bij u terug.